Logo
Facebook contactInstagram contactTripadvisor feedback
  • hr
  • en

Dobro došli u 'Game Over', najmoderniju i najuzbudljiviju igraonicu u Osijeku!

Fat arrow pointing down
Game over on screen

Ovdje je zabava zajamčena za sve uzraste, a posebno smo ponosni na naše ljubazno i stručno osoblje koje je uvijek spremno pomoći i osigurati nezaboravno iskustvo. Naša misija je pružiti vrhunsku zabavu i ugodno druženje u jedinstvenom ambijentu, a posjetitelji nam redovito poručuju da smo u tome uspjeli.

Laser tag

Jedna od glavnih atrakcija koju nudimo je naša laser tag arena. Prostrana, s impresivnih 300 m² prostora, opremljena vrhunskim laserskim opremom, maglenim efektima i nevjerojatnom scenografijom, pruža nevjerojatno iskustvo u različitim načinima igre za do 16 igrača.

Osjetite uzbuđenje i adrenalin dok s prijateljima istražujete ovaj spektakularni prostor i odmjeravate snage u različitim scenarijima.

Laser tag
Kvalitetna oprema
Više igara
16 igrača
Laser tag

Escape room

Ako ste više za intelektualni izazov, naš Escape Room 'Psycho' pruža zagonetke i misterije koje će zaokupiti vaš um i staviti ga na kušnju. Za 2 do 8 igrača, starijih od 16 godina, ova uzbudljiva soba pruža 60 minuta napetosti, straha i nepredvidivih iznenađenja. Uronite u priču i razotkrijte tajne koje vam stoje na putu do slobode.

Escape room
uzbuđenje
strah
horor
Escape room

Rođendanske proslave

No, nismo zaboravili ni naše najmlađe posjetitelje! Igraonica 'Game Over' nudi fantastične proslave rođendana za djecu od 7 do 16 godina, s posebnom pažnjom posvećenom njihovoj zabavi i sigurnosti.

Laser tag
Escape room
Rođendanske proslave
Arkade
Rođendanske proslave

Posjetite nas u igraonici 'Game Over' i otkrijte zašto smo omiljeno mjesto za zabavu u Osijeku!

Zvuči zanimljivo?

Rezerviraj svoj termin